Budapest legszebb, leglátványosabb, legmonumentálisabb arcát a Duna felől mutatja. Ezért egy dunai sétahjókázást mindenképp érdemes beikatni a programjába azoknak, akik szeretnének kényelmes módon a lehető legjobb szemszögből gyögyöködni a magyar fővárosban.

A sétahjaózásnak több formáját tudjuk ajánlani. Amennyiben kis létszámú csoportról van szó, tehát kevesebb, mint 12 fő, inkább azokat a programokat ajánljuk, melyek fix menetrend szerint, garantált indulási idópontokban nyujták ezt a szolgáltatást.

Szivesen foglalunk Önöknek helyet ezekre a programokra (pl. Legenda kft), természetesen olyan cégekkel dolgozunk, akik már nagy gyakorlattal rendelkeznek és szinvonalas, megbizható szolgáltatást nyujtanak.

Sétahajókázás

Amennyiben nagyobb, több mint 15 fő, csoport számára szeretne sétahajókázást szervezni, akkor ajánljuk a hajóbérlést. Ebben az esetben, nem kell ragaszkodnia a menetrendekhez, hisz bármilyen időpontra lehet hajót foglalni.

Csoportok esetében: Ha csak egypohár pezsgővel a kezében szertne Budapestben gyönyörködni, akkor 1 órás időtartamra érdemes hajót foglalni. Ha szeretne sétahajókázás közben vacsorázni, akkor már a 2 órás időtartamot javasoljuk.

Kérjen árajánlatot a fent megadott elérhetőségeinken, szeretettel állunk rendelkezésére.